Personal training

Personal fitness training betekent dat je samen met een persoonlijke trainer toewerkt naar heldere en haalbare resultaten op de korte termijn. Hierdoor blijf je gemotiveerd. De factoren waar we invloed op kunnen uitoefenen, die we kunnen belasten en/of veranderen, zijn onder andere de factoren: uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, flexibiliteit, snelheid, lifestyle, voeding en mentale belastbaarheid.

Het kan ook zijn dat je geen expliciet doel hebt maar je algemene fitheid op een hoger plan wilt brengen en plezier in bewegen wilt krijgen maar dat niet alleen of in een groep wilt doen. Natuurlijk gaat dit allemaal in overleg en samenspraak. De expertise van de Personal Trainer is niet gratis, maar als jij serieus van plan bent om jouw doelstelling(en) te behalen en je mentale en fysieke gezondheid wilt verbeteren, dan is dit zeker iets voor jou!

De voordelen van Personal Training op een rij:

● 1 op 1 en puur persoonlijk. Jij stelt jouw doel en de trainer bepaalt samen met jou hoe je daar gaat komen.

● Voor iedereen en alle doelen: afvallen, conditie verbeteren, revalideren, sportspecifiek trainen etc.

● Betere motivatie, de bekende stok achter de deur.

● Sneller resultaat door intense en kwalitatief goede trainingen. Meer doen in minder tijd!
 

Maak gratis kennis Personal Training bij Highline

Vraag direct online een Gratis Introductieles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona Virus

(Update 13-05) Beste sporters, Gisteren tijdens de persconferentie maakte premier Rutte officieel bekend dat massage -en ...

Lees meer

Gratis Introductieles bij Highline Bodytec

Highline Bodytec helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Introductieles. Zodat u zel...

Lees meer
Meer nieuws
 • Bodytec Training

  Bodytec Training

  Lees meer over de Bodytec training

  Lees meer
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Schrijf je in voor de lidmaatschapstest

  Schrijf je in