Ervaar Highline nu met de Gratis Introductieles

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Highline Bodytec Loosduinen en Highline Fitness 's Gravenzande, dé plek voor jou! Highline helpt jou de 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Introductieles. Zodat je zelf ervaart of Bodytec bij Highline bij jou past of dat je meer in de fitness, groepslessen, yoga of op The Circle, fit wilt worden.. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Highline ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Highline voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Highline."

Stel niet uit, start met de Gratis Introductieles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Tijdelijke actie bij Highline 'S Gravenzande! Profiteer nu!

Highline 'S Gravenzande is jarig en bestaat 25 jaar. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom willen wij ...

Lees meer

Video: Voel je goed - Aflevering 1

Bekijk nu de eerste aflevering van 'Voel je goed' bij Highline Bodytec!

Lees meer
Meer nieuws
 • Bodytec Training

  Bodytec Training

  Lees meer over de Bodytec training

  Lees meer
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Schrijf je in voor de lidmaatschapstest

  Schrijf je in