HOTYOGA, COMPLETE WORKOUT VOOR LICHAAM EN GEEST

De basis van yoga is de verbinding van de ademhaling met je lichaam en geest. Yoga draait om concentratie en innerlijke reflectie waarmee je je geest op een natuuurlijke manier tot rust brengt. Als je gedachten als een wevelwind door je hoofd tollen, kun je ze met behulp van een diepe ademhaling tot bedaren brengen. Veel balanshoudingen zijn praktisch onmogelijk uit te voeren als je de focus niet vasthoudt. Yoga is de perfecte manier om rust in je hoofd te krijgen. De onderstaande lessen worden gegeven in een warme omgeving tussen de 25 C - 35 C en dat maakt de ervaring nieuw en uitdagend. HotYoga beoefenen helpt de werking en interactie van verschillende systemen van je lichaam zoals luchtwegen, zenuwstelsel, bloedsomloop, skelet en spierstelsel.

PowerYoga

In deze les staat de flow voorop. In Power Yoga worden veel zonnegroeten gedaan gecombineerd met klassieke yogahoudingen. Het accent ligt op de ontspanning en ademhaling.De zaal zal verwarmd worden tot 30 graden. Door deze hoge temperatuur wordt de bloedsomloop gestimuleerd en ben je flexibeler.

VinyasaYoga

Is een flowyoga les waarbij aandacht besteed wordt aan verschillende yogaposes, ademhaling, ontspanning en meditatie. Bepaalde oefeningen worden met ondersteuning van de ademhaling aan elkaar geplakt. Door de herhaling hoef je niet meer na te denken en kan je in een flow aandacht geven aan jezelf. Deze les is ook in een verwarmde ruimte zodat de doorbloeding gestimuleerd wordt.

YinYoga

De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Bij de meeste sporten span en ontspan je de spieren bij Yin Yoga gaat het erom dat je zoveel mogelijk spieren loslaat, gewrichten en het bindweefsel flexibel maakt. Deze les zal in een verwarmde ruimte van 30 graden zijn.

Pilates & Yoga

De principes van Yoga zijn ook belangrijk bij Pilates. Vloeiende oefeningen met het accent op de Core. De spieren krachtig maken die er voor zorgen dat je een goede balans krijgt en de wervelkolom ondersteunen.Met als resultaat een betere houding en een soepele en sterke rug. Met deze les zal de zaal tot 25C verwarmd worden.

YogaB

De traditionele yogales met 26 houdingen en 2 ademhalingsoefeingen in een ruimte verwarmd tot 40 graden. Je oefent iedere statische houding voor spiegels en leert op die manier de juiste 'alignment'. De warmte zorgt voor een betere doorbloeding, stimuleert afvoeren van gifstoffen, kalmeert je zenuwstelsel en de rust en intensiteit traint je focus en concentratie.

Boek een introductie les: tel. 0174-417092

Maandag           Dinsdag           Woensdag             Donderdag             Vrijdag                Zaterdag            Zondag

19.00 Yoga B      09.00 Yin          19.15 Yoga B         19.15 Vinyasa          09.00 Vinyasa     10.30 Vinyasa     10.30 Yin

20.15 Yin             20.00 Yin                                          20.30 Yin

 

Tijdelijke actie bij Highline 'S Gravenzande! Profiteer nu!

Highline 'S Gravenzande is jarig en bestaat 25 jaar. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom willen wij ...

Lees meer

Video: Voel je goed - Aflevering 1

Bekijk nu de eerste aflevering van 'Voel je goed' bij Highline Bodytec!

Lees meer
Meer nieuws
 • Tijdelijke actie

  Tijdelijke actie. Profiteer nu!

  Ontvang eenmalig €25,- korting bij het afsluiten van een jaarabonnement bij Highline 'S Gravenzande

  Lees meer
 • Bodytec Training

  Bodytec Training

  Lees meer over de Bodytec training

  Lees meer
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Schrijf je in voor de lidmaatschapstest

  Schrijf je in
 • Highline Bodytec nu ook in Loosduinen

  Highline Bodytec nu ook in Loosduinen

  Vraag nu een introductieles aan

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.