Bodytec in het Westland

Waarom is de Bodytec training zo effectief?

De EMS methode stimuleert alle grote spiergroepen van het lichaam tegelijkertijd. Maar liefst 90% van de spiervezels wordt geactiveerd. Dit is ruim twee keer zoveel als wat bij een conventionele training geactiveerd kan worden. Ook activeert de Bodytec de dieper liggende spierweefsels. Dit in combinatie met je persoonlijke coach zorgt ervoor dat iedereen nu fit, sterk, vitaal en slank kan worden!

De les wordt gegeven met 1 of 2 personen. Je hebt dus de aandacht van een personal trainer die je corrigeert en enthousiasmeert.

Hoe bereik ik met maar 1 training per week van 20 minuten resultaat?

De EMS training bereikt een groter gedeelte van de spier, dieper liggende spieren en traint alle hoofdspiergroepen tegelijkertijd. De contracties van de spier zijn ruim twee keer zo effectief als een conventionele training. Onderzoek heeft aangetoond dat het trainingseffect van EMS tot 18 keer efficiënter is dan conventionele krachttraining.

Voor welke leeftijden is de Bodytec training?

De training is voor iedereen geschikt vanaf 16 jaar tot de leeftijd waarop je mobiel genoeg bent ons te bezoeken. Met name voor ouderen is de training ook zeer geschikt omdat het veilig is, geen belasting op de gewrichten geeft en het reactievermogen van de spieren ten goede komt.

Kan iedereen deze vorm van training doen?

Deze vorm is voor iedereen geschikt die gezond van lijf en leden is. Heb je een aandoening, blessure of een ziekte overleg met onze personal trainers of het geschikt is voor jou.

Schrijf je nu in voor de Gratis Introductieles en ervaar het zelf!

 

Tijdelijke actie bij Highline 'S Gravenzande! Profiteer nu!

Highline 'S Gravenzande is jarig en bestaat 25 jaar. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom willen wij ...

Lees meer

Video: Voel je goed - Aflevering 1

Bekijk nu de eerste aflevering van 'Voel je goed' bij Highline Bodytec!

Lees meer
Meer nieuws
 • Tijdelijke actie

  Tijdelijke actie. Profiteer nu!

  Ontvang eenmalig €25,- korting bij het afsluiten van een jaarabonnement bij Highline 'S Gravenzande

  Lees meer
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Schrijf je in voor de lidmaatschapstest

  Schrijf je in
 • Highline Bodytec nu ook in Loosduinen

  Highline Bodytec nu ook in Loosduinen

  Vraag nu een introductieles aan

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.